главна снимка начало

Център по качество към Технически университет - Варна

гр/с: Варна

Провежда курсове в областта на:

Телефони за връзка: 052 385 715

Интернет страница: http://www.tu-varna.bg/tu-varnaqc/index.php

Адрес: гр. Варна, ул. "Студентска" № 1, Технически университет - Варна, Нов учебен корпус (НУК), 2-ри етаж, зала 328.

Карта:

Допълнителна информация: Центърът по Качество (ЦК) е създаден през 2004 г. за обучение и подготовка на квалифицирани вътрешни одитори на системи за управление, съгласно общоприетите международни стандарти в областта на качеството (ISO 9001), здравето и безопасността при работа (OHSAS 18001), околната среда (ISO 14001), риска и др., както за нуждите на университета, така и за външни организации и лица.

Формата на обучение, която се предлага в ЦК е групова, на базата на сформиране на курсове по тематични направления.

Обучението в ЦК се провежда съгласно изискванията на Закона за професионално образование и обучение, държавните образователни изисквания за придобиване на след дипломна квалификация и Закона за народната просвета.

В Центъра по качество могат да се обучават преподаватели и студенти от Технически университет - Варна и специалисти от външни организации, завършили средно или висше образование, с цел придобиване на квалификация за вътрешен одитор на системи за управление.

Видян: 2954 пъти

Популярност популярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профил

Харесвам тази школа харасвам школата

Докладвайте нередности докладвай за нередност

Обяви на Център по качество към Технически университет - Варна

Често задавани въпроси

Потребителски коментари докладвай за нередност в коментаритеРеклама Карта на сайта Контакти Условия за ползване Често задавани въпроси