главна снимка начало

Germanikum

гр/с: Варна

Провежда курсове в областта на:

Телефони за връзка: 0876300725

Интернет страница: http://germanikum.simplesite.com/

Адрес: Варна ул. Свети Климент 5

Карта:

Допълнителна информация: Работа в Германия за българи след курс в Германикум

Няма коментари

ТРУДОВ ДОГОВОР И ПЛАТЕНИ ОСИГУРОВКИ! БЕЗ КОМИСИОНИ! БЕЗ ТАКСА РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ДОКУМЕНТИ! БЕЗ РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ, ПРЕСТОЙ И НОЩУВКИ!

Германикум е официален партньор на няколко фирми и борси (български и чуждестранни) за наемане на работна ръка в Германия и други страни от Европейския съюз.

Germanikum обявява следните свободни позиции към днешна дата:

Лични асистенти и болногледачки за Германия и Австрия.
Технически специализиран персонал и корабно оборудване и съоръжения за Малта.
Относно свободните позиции за болногледачи в Германия и Австрия

Кандидатите получават договор и осигуровки (български, германски, австрийски). Възнаграждението е в евро и варира в зависимост от изискванията към кандидатите и техния опит: минималната заплата е 750 евро, максималната – 1200.

Кандидатите за болногледачи за Германия НЕ заплащат:

Kомисионни
Tакси за разглеждане на документи
Пътни разходи
Храна
Нощувки
Функцията на Германикум като партньор е да подготви езиково кандидатите за работа в немскоезичните страни до степента, която се изисква от фирмите (обикновено до степен средно-напреднали). Кандидатите заплащат единствено таксата за курса, посочена по-долу. След успешното завършване на курса се издава удостоверение, валидно пред работодателите. След това се провежда интервю на немски език със самите работодатели от Германия и Австрия. Подходящите и одобрени кандидати подписват трудов договор и заминават до 2-3 седмици. Някои от работодателите връщат 50% от таксата за курса по немски език. Затова е важно кандидатите да пазят издадените при записване за езиковия курс документи за платени суми и след завършването му.

В случай, че кандидатите владеят добре немски език и имат съответната квалификация и/или опит, могат веднага да кандидатстват, като изпратят своя автобиография със снимка на електронната поща на управителя на Германикум, Л. Григорова, на адрес le.gri@mail.bg.

За опит по позицията за болногледачи се счита и опита на кандидатите, обгрижвали свои близки болни и/или възрастни роднини.

В случай че кандидатите са учили до някаква степен немски език, но сами не могат да определят знанията или нивото си, Германикум провежда безплатен входящ тест по немски език.

Таксите за курсовете по немски език за работа в Германия/Австрия са:

Модул 1: 308 лв. за 100-120 учебни часа (в зависимост от броя записали се курсисти) с продължителност два месеца и половина.

Модул 2: Немски език за напреднали / Опреснителен курс с включен инструктаж и пробно интервю за работа на цена от 180 лв. с продължителност един месец (40-50 учебни часа, според броя на курсистите).

При заплащане на двете такси за достигане на средно ниво В1, курсистите ползват отстъпка на стойност от 45 лв. или, по избор, безплатни учебни комплекти за съответните нива.

Кандидатите за работа могат да посещават присъствени курсове в учебните зали на Германикум в София и Варна по определен график.

Желаещите да се подготвят за работа в Германия, които се намират в други градове на България или в чужбина, имат възможност да се запишат на онлайн обучение в реално време с преподавател от Германикум, което се осъществява по Скайп в удобно за курсиста и преподавателя време, съгласуван от двете страни. Таксата за обучение е еднаква с тази на присъствените курсове. Учебните комплекти се изпращат по куриер с наложен платеж (25 лв. за модул). Таксите се внасят в брой в офисите на Германикум в София или Вана или по банков път на посочената по-долу сметка. Желателно е вноската да бъде направена поне 5 дни преди започване на обучението.Банкова сметка в лева: IBAN BG38FINV91501016834243
в полза на "Германикум БГ" ЕООД

Видян: 1463 пъти

Популярност популярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профил

Харесвам тази школа харасвам школата

Докладвайте нередности докладвай за нередност

Обяви на Germanikum

Често задавани въпроси

Потребителски коментари докладвай за нередност в коментарите

от: Анонимен дата: 2016-07-27 18:52:01
Аз не споделям мнението на анонимното писане! Вие ако искате да правите 50 теста само с Вас ли да се занимават школите? Германикум е много коректна школа изкарах там ниво В-2 Платих 10 лв но като се записах за курс ми приспаднаха сумата от таксата за курса, в Гьоте и да се запишете за курс си плащате за теста .Там учих В-1

от: Анонимен дата: 2016-04-01 18:36:26
На никого не препоръчвам школата в гр. София. Измъкнаха ми 10 лв за тест за ниво, макар че никъде в сайта, във фейсбук или по телефона и мейла като кореспондирах със служителката никой не каза за такова нещо. И накрая --- ако НЕ се запише човек за курса, трябва да си плати теста. Много долно и нагло от тяхна страна и говори много за начина, по който се върши работата там...Реклама Карта на сайта Контакти Условия за ползване Често задавани въпроси